Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Kultura

SRBOBRAN PONOVO PLEŠE I PEVA U RITMU EVROPE!


U kabinetu predsednika opštine danas je potpisan ugovor o saradnji naše opštine i manifestacije "Srbija u ritmu Evrope", a potpisnici su Radivoj Debeljački i Igor Karadarević.


Naši mladi talenti ponovo će dobiti šansu da svoj dar za pesmu i igru pokažu na TV Prva koja je medijski partner ove manifestacije, ali i da se upoznaju i druže sa svojim vršnjacima iz svih krajeva Srbije.

- Kao lokalna samouprava prepoznali smo napredak u ovom projektu i drago mi je što ćemo ponovo sarađivati i nadam se kroz obostranu korist ostvariti sve ono što je dogovoreno, a da će naši mladi sugrađani dobiti šansu da se predstave javnosti i promovišu sebe, ali i našu sredinu, rekao je između ostalog nakon potpisivanja ugovora o saradnji predsednik opštine Srbobran, Radivoj Debeljački.

Da bi ovo trebalo da bude saradnja u obostranom interesu potvrdio je i direktor programa "Srbija u ritmu Evrope", Igor Karadarević. On je rekao da se studiozno razmatralo kako da se naša opština ponovo priključi i bude učesnik ove velike manifestacije.

- Trudili smo se da kroz ove predhodne godine ne sagledavamo samo ono što je biio dobro, nego i greške koje smo pravili i da ih ispravimo. Ritam Evrope radi i postoji isključivo zbog dece. Nije nam milo kada znamo da ćemo iduće godine biti jedina ovakva manifestacija i ovakav televizijski format, ali nam je milo kada dobijemo ruku saradnje od opštine Srbobran i kada nam se kaže - zbog naše dece imaćete punu podršku.

Audicija za učesnike održaće se tako da neće sva deca koja se prijave biti odjednom zajedno. U saradnji sa koordinatorima iz Srbobrana audicije će biti  organizovane da najviše po petoro dece odjednom budu prisutna, a kada se odredi ko će predstavljati opštinu Srbobran, probe će se odvijati uz poštovanje svih epidemioloških mera, sve do septembra kada se održava festival.

- Mi se nadamo da ćemo festival održati u punom kapacitetu kako smo planirali, a ako to ne bude moguće onda ćemo spotove snimiti i oni će biti emitovani u okviru programa koji se emituje uživo. Ukoliko tako bude, praktično je to dupla promocija, jer spotovi se snimaju u sredini odakle učesnici dolaze, rekao je Karadarević.

S.Š. 

Postavio: Administrator dana 2020.12.15

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Pink
Ignis
BAKI DOM
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen