Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

STIGLA POTVRDA KVALITETA RADA


Udruženje za zaštitu prava životinja "Bak" ovih dana dobilo je potvrdu kvaliteta. Svrstani su u pouzdane partnere, a svojim poslovanjem i radom zaslužili su ovaj epitet. Sertifikat su dobili od internacionalne organizacije Company Wall.


"Bak" je "čedo" Svetlane Đorđin, koja je svoju ljubav prema životinjama utkala u ovo udruženje. Nakon niza godina, uspešnih akcija, saradnje sa Fondacijom Brižit Bardo, višegodišnjeg angažmana oko besplatne sterilizacije i udomljavanja napuštenih životinja, višegodišnje borbe da naša opština dobije prihvatilište za napuštene životinje (trenutno je u njemu oko 120 pasa), stiglo je i ovo priznanje.

- Moram da priznam da sam se iznenadila kada sam dobila telefonski poziv i vest da smo svrstani u kategoriju pouzdanih organizacija. Posebno što su to obrazložili gomilom podataka o našem udruženju koji su svi bili tačni. Bila sam malo skeptična, ali evo desilo se zaista i od sada je ovaj sertifikat u našem vlasništvu, uramljen je i sa ponosom će biti na zidu, kazala nam je Svetlana Đorđin.

Srbobran.net i Bak sarađuju od osnivanja ovog udruženja, tako da možemo da potvrdimo da je "Bak" ovaj sertifikat bez sumnje zaslužio.

  

Postavio: Administrator dana 2020.12.16

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen