Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

PROGRAM DEČIJE NEDELJE U PU RADOST!


Vaspitači iz PU Radost, u dogovoru sa decom i roditeljima napravili su raznovrstan program aktivnosti za Dečiju nedelju. Danas su bili na Trgu republike...


Program obeležavanja Dečije nedelje koja se ove godine obeležava pod motom "Neću da brigam, hoću da se igram" dobili smo danas i od Predškolske ustanove "Radost". Oni će Dečiju nedelju obeležiti ovako:

Za sve vaspitne grupe dogovorene su posete Stanici policije i Vatrogasnoj jedinicii, prema utvrđenom rasporedu u toku cele nedelje.Saobraćajna policija će ići u posete deci u njihove objekte kako bi ih upoznala sa pravilima u saobraćaju.


U utorak 4.oktobra planirana je poseta predsedniku opštine.Ove godine će u posetu ići deca iz objekta Snežana i Čuperak.


U četvrtak 06.oktobra će vaspitači sa svojom decom ići na Trg Republike gde će se održati sportski dan.


Nekoliko objekata organizuje u svojim dvorištima pravljenje tkz. Truba kolača.


Takođe su predviđene dve pozorišne predstave, jedna u organizaciji Doma kulture a druga u organizaciji vrtića. Prva predstava će se održati 11.10.2016.g u Sportskom Centaru Srbobran a druga 12.i13.10 po objektima. Predstave su u okviru Dečije nedelje iako se zbog rasporeda održavaju kasnije.


Maskenbali su zakazani u svim objektima prema njihovom rasporedu,ali većina vaspitača maskenbal realizuje u petak 7.oktobra.
U pojedinim vrtićima gostovaće i mađioničar.


U okviru humanitarnih akcija prikupljaćemo dečiju odeću,obuću i igračke koje ćemo proslediti Centru za socijalni rad da podele najugroženijima, poručili su iz PU "Radost".

Kao i svake godine S.O.Srbobran će za svu decu u Predškolskoj ustanovi "Radost" obezbediti grickalice,slatkiše i sokove i tako im Dečiju nedelju učiniti lepšom i slađom.

Inače, danas je održan "ples mališana" na Trgu Republike ,koji je prvobitno najavljen za  22.09.2016.g u toku Evropske nedelje mobilnosti i u organizaciji Kancelarije za lokalno ekonomski razvoj-Kler. Ples je održan je danas u 11 časova.

Manifestacijom je rukovodila Dubravka Demić Jovanović (plesna škola Master dance), koja je nedavno pokrenula školu mlodernog baleta u Srbobranu, pa je ovo bila prilika i da pozove decu da im se pridruže.

- Bilo je divno! Hvala direktorki PU Radost Aleksandri Vrsajković i vaspitačicama na pozivu i odličnoj saradnji i realizaciji, kazala je nakon ovog javnog časa Dubravka.

Deca su nakon plesa svoju kreativnost iskazala kredama, išarala i ostavila "pečat srećnog detinjstva" na Trgu republike.
  

Postavio: Administrator dana 2016.09.30

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 38
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen