Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3140/primer-iz-nae-sredine-kako-se-moe-iveti-od-svog-rada-i-kako-selo-moe-da-bude-dobro-mesto-za-ivot/

Verzija za tampu / To ScreenviewPRIMER IZ NAŠE SREDINE KAKO SE MOŽE ŽIVETI OD SVOG RADA I KAKO SELO MOŽE DA BUDE DOBRO MESTO ZA ŽIVOT


Zanimljivu priču iz Srbobrana ovih dana objavila je Radio televizija Novi Sad. Televizijska ekipa predvođena novinarom Draženom Radulovim posetila je porodicu Šajin.


Povratak na selo naslov je ove emisije koja već izvestan vremenski period promoviše život na selu. Njihova ideja je da ohrabre mlade da ostanu na selu, ili da dođu na selo i tu pronađu svoj put kroz život. Kroz primere koji na adekvatan način mogu da pokažu mogućnosti koje sa sobom nosi život na selu, cilj je da se motivišu i ohrabre oni koji imaju dilemu gde i kako graditi budućnost.

Jedan takav primer pronašli su u našoj sredini. Porodica Šajin, Željko, Daca i njihov sin Mihajlo ispričali su svoju zanimljivu životnu storiju i pokazali da sve se može kad se hoće.

Da ne prepričavamo dalje, preporučujemo da ukoliko niste, emisiju pogledate ovde i saznate zbog čega su Šajini privukli pažnju Javnog servisa Vojvodine.

Emisiju možete pogledati OVDE.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign