Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

NOVAC ZA IZGRADNJU KRUŽNOG TOKA KOD ZMAJ JOVINE ŠKOLE


Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je danas predstavnicima lokalnih samouprava ugovore za sufinansiranje razvoja saobraćaja i putne infrastrukture. Vrednost bespovratnih sredstava za izradu tehničke dokumentacije za 21 projekat iznosi 18 miliona dinara. Jedan od potpisnika ugovora je i naš predsednik opštine Radivoj Debeljački.


Naša opština dobila je podršku za "Projekat rekonstrukcije raskrsnice ulica Petra Drapšina, Filipa Višnjića, Doža Đerđa i Cara Lazara u vidu kružne raskrsnice na državnom putu IB - 15".  Pokrajinska vlada - Pokrajinski sekretarijat za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj, izdvojiće 1.280.145 dinara. Ovaj projekat ukupno je vredan 1,8 miliona dinara i obaveza opštine Srbobran biće da obezbedi 519.855 dinara.

- Za kraj godine sklopili smo još jedan vredan ugovor sa Pokrajinskom vladom, kojim otpočinju neophodne pripreme za buduće unapređenje saobraćajne infrastrukture u Srbobranu. Kružni tok na navedenom mestu doneće bolji protok saobraćaja i veću bezbednost svih učesnika u njemu, što je za naše građane i sve druge koji prolaze kroz Srbobran najvažnije. Pratimo sve konkurse viših organa vlasti, pokrajinskih i republičkih, i tako otvaramo mogućnosti da sa manje sredstava i brže i efikasnije realizujemo važne planove i ideje. Ono što na taj način uštedimo ulažemo u druge projekte i tako brže i efikasnije razvijamo infrastrukturu naših naselja, rekao je nakon potpisivanja ugovora Radivoj Debeljački, predsednik opštine Srbobran.

S.N.

 

  

Postavio: Administrator dana 2020.12.29   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Lagrad
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen