Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

VELIKO SRCE MALOG SRBOBRANA!


Na desetine nevladinih organizacija, udruženja, građanki, kao i preduzetnika odazvali su se na poziv Mesne zajednice Srbobran, tako da su danas svi korisnici usluga Narodne kuhinje uz obrok dobili i novogodišnje kolače. Narodnu kuhinju, tokom prepodneva posetio je i predsednik opštine Srbobran, Radivoj Debeljački.


Višegodišnja tradicija koju svake godine u susret Novoj godini sprovodi Savet Mesne zajednice Srbobran i ove godine je održana. Više nego ikada do sada građani, a pre svega naše sugrađanke su za sve korisnike Narodne kuhinje pripremili kolače, kako bi i najugroženiji naši sugrađani osetili deo novogodišnje atmosfere.

- Zahvaljujući dobrim ljudima, podelićemo preko 200 paketa sitnih kolača uz redovan obrok svim korisnicima Narodne kuhinje u Srbobranu, Turiji i Nadalju, rekao je Slobodan Subić, član Saveza MZ Srbobran, rekavši da su od pre par godina u ovu akciju uključene i MZ Turija i Nadalj.

Danas pre podne zajedno sa aktivistima koji rade u Narodnoj kuhinji, poklon pakete sitnih kolača delio i predsednik opštine, Radivoj Debeljački.

Kroz ovu akciju, Srbobranska opština iako spada u red malih i siromašnih, pokazala je da ima veliko srce i da imamo čestite ljude na koje svi možemo da budemo ponosni.

S.N.

  

Postavio: Administrator dana 2020.12.31   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen