Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

POSETA DEŽURNIM SLUŽBAMA U SUSRET NOVOJ GODINI


Čelnici lokalne samouprave obišli su sinoć dežurne službe Policijske stanice Srbobran, Vatrogasne jedinice i Doma zdravlja "Dr Đorđe Bastić".


Tokom novogodišnje noći dežurne službe pojedinih javnih institucija posetili su Radivoj Debeljački, predsednik opštine Srbobran, Milena Alargić, predsednica Skupštine opštine, dr Ilija Gazepov, član Opštinskog veća, i Slobodan Subić i Ninoslav Jokanović iz Saveta Mesne zajednice Srbobran. Oni su im poželeli sve najbolje u Novoj godini i da imaju što manje posla. 

- Hvala svim pojedincima i službama koje se u novogodišnjoj noći staraju da život nesmetano teče a svi građani osete sigurnost i zaštitu. Sve javne službe u našoj opštini uvek će imati partnera u lokalnoj samoupravi i spremni smo da nastavimo sa pružanjem podrške, jer želimo da sve usluge funkcionišu besprekorno. Okolnosti u kojim dočekujemo 2021. godinu jesu posebne, ali i u takvom slučaju moramo obezbediti da sve funkcioniše kako treba. Želim svima srećnu Novu godinu, dobro zdravlje i puno poslovnih uspeha, poručio je Debeljački tokom posete našim policajcima, vatrogascima i medicinskim radnicima na njihovim radnim mestima.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2020.12.31   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Lagrad
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen