Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / U VREME PANDEMIJE

MINISTAR NAJAVIO, KRIZNI ŠTAB POTVRDIO - DRUGO POLUGODIŠTE REDOVNO!


Krizni štab na današnjoj sednici potvrdio je najavu ministra prosvete, Branka Ružića da će drugo polugodište početi 18.01. uz redovno obavljanje nastave u školama, prenose mediji.


Ministar prosvete Branko Ružić izjavio je da očekuje da drugo polugodište u školama počne 18. januara, i da se procenjuje da nema razloga za prolongiranje raspusta.

Ružić je gostujući na TV Prva, naveo da bi "bilo logično da se vratimo na onaj model koji je bio prisutan pre uvođenja mera za starije razrede osnovnih škola i srednjih škola", odnosno na održavanje nastave u školama.

Prema njegovim rečima, roditelji su "načelno za povratak u školske klupe, a ne za onlajn nastavu", kao i da se pokazalo da "škole, obdaništa i fakulteti nisu mesta gde je bila prisutna transmisija virusa korona".

"Velika većina roditelja jeste zainteresovana da uz poštovanje epidemioloških mera deca pohađaju nastavu na tradicionalan način", rekao je Ružić.

Na današnjoj sednici Kriznog štaba, prenose mediji,  doneta je odluka da sve mere za sprečavanje pandemije izazvane korona virusom ostaju do daljnjeg na snazi, a da se učenici vraćaju u školske klupe 18.01.

S.N.

  

Postavio: Administrator dana 2021.01.10

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 36
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen