Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Ekonomija

PUTEVI PROHODNI - GRADITELJ POSIPA SO


Sinoć je na ulicama bilo 5 vozila zimske službe JKP Graditelj koja su uklanjala sneg, a na svim prioritetnim putevima bačena je so. Danas u 10 sati ni jedna ulica nije bila pod snegom, kazao je u izjavi za medije vd direktor javnog komunalnog preduzeća, MIloš Jovanović.


Takođe, Jovanović je rekao da su očišćene pešačke staze i prilazi pešačkim prelazima na svim mestima koja su u planu rada preduzeća na čijem čelu se nalazi.

- Naša dužnost je da održavamo samo lokalne puteve, ali mi samoinicijativno očistimo i regionalne puteve u našim naseljenim mestima jer ne želimo da čekamo službe 'Bačka put', kojima su ti putni pravci drugog ili trećeg prioriteta. Tu spada i put od Srbobrana do nadaljske raskrsnice, koji mi očistimo iako nije u našoj nadležnosti.Most u Srbobranu, iako nije naša nadležnost, potpuno je očišćen, rekao je Jovanović i dodao:

- Zalihe soli kojima raspolažemo su dovoljne. Trudimo se da vodimo ovo preduzeće domaćinski, da nam so ne propada. Za večeras je najavljena ledena kiša i pad temperature, zbog čega će zimska služba u toku popodneva posipati novu količinu soli, kako bi se sprečila poledica i kako bi naše ulice bile bezbedne.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2021.01.10

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 91
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen