Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3168/putevi-prohodni-graditelj-posipa-so/

Verzija za tampu / To ScreenviewPUTEVI PROHODNI - GRADITELJ POSIPA SO


Sinoć je na ulicama bilo 5 vozila zimske službe JKP Graditelj koja su uklanjala sneg, a na svim prioritetnim putevima bačena je so. Danas u 10 sati ni jedna ulica nije bila pod snegom, kazao je u izjavi za medije vd direktor javnog komunalnog preduzeća, MIloš Jovanović.


Takođe, Jovanović je rekao da su očišćene pešačke staze i prilazi pešačkim prelazima na svim mestima koja su u planu rada preduzeća na čijem čelu se nalazi.

- Naša dužnost je da održavamo samo lokalne puteve, ali mi samoinicijativno očistimo i regionalne puteve u našim naseljenim mestima jer ne želimo da čekamo službe 'Bačka put', kojima su ti putni pravci drugog ili trećeg prioriteta. Tu spada i put od Srbobrana do nadaljske raskrsnice, koji mi očistimo iako nije u našoj nadležnosti.Most u Srbobranu, iako nije naša nadležnost, potpuno je očišćen, rekao je Jovanović i dodao:

- Zalihe soli kojima raspolažemo su dovoljne. Trudimo se da vodimo ovo preduzeće domaćinski, da nam so ne propada. Za večeras je najavljena ledena kiša i pad temperature, zbog čega će zimska služba u toku popodneva posipati novu količinu soli, kako bi se sprečila poledica i kako bi naše ulice bile bezbedne.

S.N.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign