Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Školstvo

ZAVRŠEN ZIMSKI RASPUST!


Sutra, 18.01.2021. je prvi nastavni i radni dan u drugom polugodištu školske 2020/2021.godine. Na snazi su i dalje sve propisane protivepidemiološke mere: fizička distanca, obaveza nošenja maski, dezinfekcija i merenje telesne temperature pri ulasku u obrazovne ustanove, obavezna i redovna dezinfekcija svih površina i druge.


Odluka Kriznog štaba i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja je da učenici pohađaju nastavu po modelu pohađanja koji je važio od 1.septembra 2020. do 27.11.2020. To konkretno znači da mlađi učenici, do 4.razreda, nastavu pohađaju svaki dan neposredno u školi, podeljeni u dve smene ukoliko je neophodno zbog epidemioloških grupa (do 15 učenika), dok stariji učenici pohađaju po tzv.kombinovanom modelu, takođe podeljeni u grupe.

Sve škole naše opštine  i PU "Radost" spremne su da sutra dočekaju svoje đake. Svaka ustanova je komunicirala sa roditeljima učenika prethodnih dana i obavestila ih o modelu pohađanja nastave.

Učenicima želimo što bolji uspeh u školi, a vozače savetujemo da, usled pojačanog broja dece na ulicama od sutra i otežanih vremenskih uslova, obrate posebnu pažnju.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2021.01.17

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
BAKI DOM
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen