Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3173/zavren-zimski-raspust/

Verzija za tampu / To ScreenviewZAVRŠEN ZIMSKI RASPUST!


Sutra, 18.01.2021. je prvi nastavni i radni dan u drugom polugodištu školske 2020/2021.godine. Na snazi su i dalje sve propisane protivepidemiološke mere: fizička distanca, obaveza nošenja maski, dezinfekcija i merenje telesne temperature pri ulasku u obrazovne ustanove, obavezna i redovna dezinfekcija svih površina i druge.


Odluka Kriznog štaba i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja je da učenici pohađaju nastavu po modelu pohađanja koji je važio od 1.septembra 2020. do 27.11.2020. To konkretno znači da mlađi učenici, do 4.razreda, nastavu pohađaju svaki dan neposredno u školi, podeljeni u dve smene ukoliko je neophodno zbog epidemioloških grupa (do 15 učenika), dok stariji učenici pohađaju po tzv.kombinovanom modelu, takođe podeljeni u grupe.

Sve škole naše opštine  i PU "Radost" spremne su da sutra dočekaju svoje đake. Svaka ustanova je komunicirala sa roditeljima učenika prethodnih dana i obavestila ih o modelu pohađanja nastave.

Učenicima želimo što bolji uspeh u školi, a vozače savetujemo da, usled pojačanog broja dece na ulicama od sutra i otežanih vremenskih uslova, obrate posebnu pažnju.

S.N.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign