Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3177/poziv-na-pravi-espresso-i-ne-samo-to/

Verzija za tampu / To ScreenviewPOZIV NA PRAVI ESPRESSO I NE SAMO TO!


Nakon pauze u radu, predhodnih dana ponovo je svoja vrata otvorio caffe bar "Arvaji". Na Trgu republike, ovaj bar sa dugom tradicijom dočekuje goste u novom renoviranom prostoru, koji je potpuno prilagođen gostima koji vole da se osećaju prijatno i svoje slobodno vreme provedu kvalitetno u lepom ambijentu.


Radno vreme je prilagođeno epidemiološkim merama koje je doneo Štab za vanredne situacije, tako da su trenutno akcenat u svom radu stavili na što bolju i kvalitetniju uslugu tokom dana. Kažu da su obezbedili, u saradnji sa svojim dobavljačima, za ljubitelje kafe jedan od najpoznatijih svetskih brendova "Hausbrandt" i aparat koji obezbeđuje potpuno uživanje u ovom napitku koji pripremaju na više načina.

- Vaše je samo da nas posetite i uverite se u kvalitet naših usluga, poručili su iz caffe bara "Arvaji".

Pored izuzetne palete alkoholnih, bezalkoholnih pića i napitaka, ono što je svakako povoljnost više koja očekuje goste je mogućnost da svoj punjač za telefon ili lap top priključite u svakom momentu na električnu energiju, jer obezbedili su električne utičnice koje su dostupne u svakom separeu.

S.N.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign