Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Kultura

SRBIJA U RITMU EVROPE - AUDICIJA 11. FEBRUARA!


Odabrani će imati priliku da svoj vrhunski talenat za pevanje i ples usavršavaju tokom sedmomesečnih priprema, sa trenerima glasa kao i umetničkim direktorima scenskog performansa programa „Ritam Evrope“.


“Srbija u ritmu Evrope” je najveće dečije muzičko takmičenje u zemlji, namenjeno takmičarima uzrasta od 14 do 21 godine, deci i omladini Republike Srbije, koja su vrhunskog talenta za pevanje i ples. Podršku deci i omladini Srbije kroz ovaj televizijski format najveći ove vrste u našoj zemlji daju i ambasadori zemalja Evrope, Evropske Unije, Australije, i Izraela. Program “Srbija u ritmu Evrope” će se u 2021. godini emitovati uživo na Prvoj Srpskoj Televiziji.Pobednik će biti odabran kombinacijom glasova stručnog žirija, žirija gradova i opština učesnika televizijskog programa „Srbija u ritmu Evrope“ i gledalaca koji glasaju putem SMS-a, a samo finale televizijskog prenosa biće emitovano u direktnom prenosu na Prvoj Srpskoj Televiziji (PRVA TV). Sve propozicije takmičenja nalaze se na sajtu www.theeurope.eu.

Deca i omladina mogu se prijaviti slanjem poruke na instagram nalogu @ritamevrope. Poruka treba da sadrži njihovo ime i prezime, godinu rođenja, grad iz kojeg dolaze, kao i to da li se prijavljuju za pevanje ili ples. Ukoliko se prijavljuju kao plesna grupa, mogu se prijaviti sa jednog naloga tako što će u poruci napisati sve ove podatke za svakog od člana grupe. Plesači sa sobom na flešu (USB) treba da ponesu muziku uz koju će igrati i plesati.

Audicija će se u Srbobranu održati u četvrtak 11.02.2021. godine sa početkom u 13 časova u Pozorištancetu.

Sva deca i omladina kao i svi prisutni u prostoriji u kojoj će se audicija održati nosiće maske za lice a fizička distanca biće najmanje 2 metra između svih prisutnih. U prostoriji će biti prisutno najviše 10 ljudi u istom trenutku uključujući i televizijski tim „Ritam Evrope“. U salu, gde će se održati audicija, ćemo uvoditi po 5 dece, na taj način što će im termin njihovog dolaska biti zakazan.

Kako to izgleda na PRVOJ SRPSKOJ TELEVIZIJI 2020. godine:

Vesti PRVE TV: 

Postavio: Administrator dana 2021.01.28

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Pink
Ignis
BAKI DOM
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen