Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / U VREME PANDEMIJE

DOBRA SARADNJA DOMA ZDRAVLJA I JKP GRADITELJ


Danas je iskorišten slobodan dan u Covid ambulanti, kako bi se izvršila kompletna dezinfekcija prostorija koje se koriste za vakcinaciju građana koji su se prijavili preko sajta euprave.


Ovo je posao koji se inače radi u Domu zdravlja kako bi se pacijenti koji posećuju ovu zdravstvenu ustanovu maksimalno zaštitili od infekcije Covid19 i sprovodi se u skladu sa svim pravilima koja su važeća tokom pandemije.

Saradnju Doma zdravlja je pohvalila glavna sestra, Eva Popović, koja je za naš portal rekla da su radnici Graditelja svaki put do sada poveren zadatak izvršili poštujući sva važeća pravila i krajnje profesionalno.

Vakcinacija u Domu zdravlja "dr Đorđe Bastić" nastavlja se u ponedeljak. Zaključno sa jučerašnjim danom je vakcinisano 607 zainteresovanih građana koji su svoje interesovanje iskazali putem portala euprava i dobili su poziv za vakcinaciju.

Svi koji žele da se vakcinišu ukoliko nemaju mogućnost da se samostalno prijave to mogu da učine u opštini u sobi br.9 ili u Domu zdravlja gde je opština obezbedila jednog volontera da pomogne građanima koji nemaju pristup internetu, ili ne umeju sami da se prijave, tako da će on to učiniti umesto njih, a njima će potom stići sms sa podacima gde i kada da se jave ukoliko žele da se vakcinišu.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2021.01.30

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 44
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen