Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

DAN BEZ DUVANSKOG DIMA


U Srbiji se 31. januara obeležava Nacionalni dan bez duvanskog dima. Danas su članovi i volonteri Opštinske organizacije Crvenog krsta, u supermarketu "Idea", delili flajere koji su deo akcije koja se ove godine održava pod sloganom "Bez duvanskog dima, lepše je svima".


Flajeri su autorski rad jedne od mladih članica Crvenog krsta u Srbobranu, a glavna poruka je svoj oslonac našla u sloganu ovogodišnje akcije ukazujući na svu štetnost koju pušenje duvana izaziva i sve opasnosti koje nosi sa sobom.

- U našu akciju povodom dana bez duvanskog dima uključeni su naši volonteri i članovi Crvenog krsta. Danas delimo ove flajere našim sugrađanima sa uputstvima i preporukama u borbi protiv pušenja, kazao je Goran Radovanović, novi sekretar Crvenog krsta i dodao:

- Ovih dana naši članovi i volonteri su uključeni i kao ispomoć u Domu zdravlja, kako bi se što efikasnije odvijala vakcinacija građanstva, kaže Radovanović, apostrofirajući da će u predstojećem periodu namera ovdašnjeg Crvenog krsta biti rad na omasovljavanju članstva i uključivanje u rad ove organizacije što više mladih ljudi.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2021.01.31

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Pink
Ignis
BAKI DOM
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen