Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Ekonomija

U SUBOTU BESPLATNO PRANJE AUTOMOBILA!


Danas je otvorena nova perionica automobila u Srbobranu. Da budemo tačni, dosadašnja perionica Renate i Marka Josića, "dobila je prinovu i to blizance". Dva nova boksa za samouslužno pranje automobila.


Samouslužno pranje automobila postaje sve češća praksa mnogih vozača. Lako, brzo, efikasno i pre svega povoljno pranje automobila za nekoga predstavlja razonodu, način da se na trenutak pobegne od svakodnevnih briga, a za nekoga i način da se uštedi novac.

Prvu perionicu su otvorili pre dvadeset dve godine. Pre dve godine pokrenuli su prvu robotizovanu perionicu "Laser wash", a danas je u rad puštena i takozvana samouslužna perionica gde je, u dva boksa, instalirana najsavremenija oprema, kako bi se svima koji dođu da koriste usluge ove perionice pružila maksimalna usluga, a vaš automobil povratio svoj sjaj.

Za 100 dinara dobijate 3.20 minuta pranja, vodom, šamponom i voskiranje. Naravno, ukoliko to vreme nije dovoljno možete da dokupite vreme potrebno za pranje.

U subotu povodom početka rada ove nove perionice za sve posetioce koji dođu u periodu od 9 do 15 časova pranje je besplatno.

Pranje u ovoj perionici je vrlo jednostavno, imate uputstvo kako da koristite usluge perionice, a za svaki slučaj Marko je tamo da vam pomogne prilikom pranja, ako prvi put koristite njihove usluge.

  

Postavio: Administrator dana 2021.02.04   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 72
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen