Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3196/u-subotu-besplatno-pranje-automobila/

Verzija za tampu / To ScreenviewU SUBOTU BESPLATNO PRANJE AUTOMOBILA!


Danas je otvorena nova perionica automobila u Srbobranu. Da budemo tačni, dosadašnja perionica Renate i Marka Josića, "dobila je prinovu i to blizance". Dva nova boksa za samouslužno pranje automobila.


Samouslužno pranje automobila postaje sve češća praksa mnogih vozača. Lako, brzo, efikasno i pre svega povoljno pranje automobila za nekoga predstavlja razonodu, način da se na trenutak pobegne od svakodnevnih briga, a za nekoga i način da se uštedi novac.

Prvu perionicu su otvorili pre dvadeset dve godine. Pre dve godine pokrenuli su prvu robotizovanu perionicu "Laser wash", a danas je u rad puštena i takozvana samouslužna perionica gde je, u dva boksa, instalirana najsavremenija oprema, kako bi se svima koji dođu da koriste usluge ove perionice pružila maksimalna usluga, a vaš automobil povratio svoj sjaj.

Za 100 dinara dobijate 3.20 minuta pranja, vodom, šamponom i voskiranje. Naravno, ukoliko to vreme nije dovoljno možete da dokupite vreme potrebno za pranje.

U subotu povodom početka rada ove nove perionice za sve posetioce koji dođu u periodu od 9 do 15 časova pranje je besplatno.

Pranje u ovoj perionici je vrlo jednostavno, imate uputstvo kako da koristite usluge perionice, a za svaki slučaj Marko je tamo da vam pomogne prilikom pranja, ako prvi put koristite njihove usluge.

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign