Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Ekonomija

KONKURIŠITE - POZIV JE OTVOREN!


Fond za izbegla, raseljena lica i za saradnju sa Srbima u regionu AP Vojvodine, raspisao je javni poziv za dodelu sredstava za ekonomsko osnaživanje izbeglih, prognanih i raseljenih lica u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini.


"Javni poziv se raspisuje za lica koja u skladu sa zakonom imaju ili su imala status izbeglih, prognanih ili raseljenih lica na teritoriji Republike Srbije, a imaju boravište odnosno prebivalište na teritoriji Autonomne Pokrajine Vojvodine. Javni poziv se raspisuje za korisnike koji imaju boravište odnosno prebivalište na teritoriji sledećih opština: Srbobran, Senta, Subotica, Čoka, Novi Sad, Temerin, Apatin i Sremska Mitrovica.

Pomoć se odobrava jednokratno i bespovratno, u vidu mehanizacije, mašina, opreme i alata za obavljanje proizvodnih ili uslužnih delatnosti, u cilju ekonomskog osnaživanja korisnika i stvaranja materijalnih uslova za njihovu potpunu i trajnu integraciju.

Maksimalna vrednost pomoći je 200.000 dinara po korisniku, a ukupan iznos sredstava predviđen za ovaj javni poziv je 4.000.000 dinara", navodi se u pozivu.

Javni poziv traje do 03. marta 2021. godine.

Obrazac Prijave, kao i ostale informacije, mogu se dobiti u prostorijama Fonda za izbegla, raseljena lica i za saradnju sa Srbima u regionu, u Novom Sadu, kao i kod poverenika za izbeglice i migracije u opštinama obuhvaćenim Javnim pozivom. Za dodatne informacije u vezi sa Javnim pozivom možete se obratiti Fondu za izbegla, raseljena lica i za saradnju sa Srbima u regionu, Novi Sad, Bulevar Mihajla Pupina broj 25, na telefon 021/475 4 295 ili na imejl: uprava@fondirpvojvodine.rs Prijavu sa traženom dokumentacijom u zatvorenoj koverti podneti na adresu: Fond za izbegla, raseljena lica i za saradnju sa Srbima u regionu, 21000 Novi Sad, Bulevar Mihajla Pupina 25 sa naznakom za "Javni poziv – ekonomsko osnaživanje".

Detalje Javnog poziva možete videti OVDE. 

Postavio: Administrator dana 2021.02.08

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 92
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen