Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Kultura

VELJKO GOLUB NAS PREDSTAVLJA NA FESTIVALU - SRBIJA U RITMU EVROPE


Nakon tri godine Opština Srbobran ponovo učestvuje u projektu, "Srbija u ritmu Evrope".  Odlukom stručnog žirija na festivalu će nas predstavljati Veljko Golub iz Nadalja, učenik 8. razreda Osnovne škole „Žarko Zrenjanin - Uča“.


Na audiciji za festival "Srbija u Ritmu Evrope", održanoj 11.02.2021. godine u Sali malog pozorišta u Srbobranu,  za decu uzrasta od 14- 21 godine, pojavilo se više od dvadeset talentovanih kandidata.

Stručni tim festivala je imao težak zadatak, da odabere predstavnika naše opštine, ipak pobedio je Veljko koji je na audiciji osvojio najviše simpatija malobrojne publike i  kandidata. Ko će biti u plesnoj pratnji još uvek nije potvrđeno, ali kandidati su iz lokalnih plesnih klubova.

Dečak iz Nadalja, Veljko Golub bio je jedan od predstavnika naše opštine i pre tri godine. Tada je bio jedini dečak među plesačima, koji su bili u pratnji kandidata iz naše opštine.

Audicija je održana uz pridržavanje svih mera bezbednosti protiv širenja zarazne bolesti KOVID 19 a koje je propisala Vlada Republike Srbije. 

Postavio: Administrator dana 2021.02.12

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Pink
Ignis
BAKI DOM
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen