Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

VOLONTERI PRIJAVITE SE!


Crveni krst Srbobrana doneo je odluku da ovog proleća osveži i omasovi volonterske redove. Poziv se upućuje svim zainteresovanim učenicima osnovnih i srednjih škola, za koje će biti organizovani kursevi za volontere.


Potrebno je do 23. marta prijaviti se za volontiranje u prostorijama Crvenog krsta, ulica Svetog Save broj 15, svakoga radnog dana u prepodnevnim časovima, ili na telefon 063.7656.031. Sve informacije zainteresovanim mladim ljudima pružiće Goran Radovanović, sekretar Crvenog krsta Srbobran, koji je najavio da će upravo 23. marta početi kurs za volontere.

Crveni krst Srbije je najveća i najstarija volonterska organizacija u zemlji koja okuplja 60.000 volontera. Od tog broja je 20% starijih, 20% je srednjih godina, a 60 % čine mladi volonteri. Volonteri rade na unapređenju svoje zajednice i istovremeno kroz rad, brigu i učenje menjaju svoje živote i živote svojih sugrađana.

Volonterski rad u okviru Crvenog krsta Srbije predstavlja svesno poklanjanje vremena, veština, znanja i energije za dobrobit drugih ljudi i zajednice bez materijalne nadoknade. 

Postavio: Administrator dana 2021.02.25

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen