Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Kultura

ONA JE LJUBAV


Izložba slika „Ona je ljubav“, posvećena svim ženama.


Bliži nam se praznik koji, u međunarodnim okvirima, slavi slobodu žena da se izjašnjavaju i utiču na sve aspekte društvenog života. Povodom Dana žena, Dom kulture u Srbobranu organizuje izložbu slika čiji su stvaraoci kao inspiraciju imali isključivo pripadnice lepšeg pola.


Galerija Doma kulture od danas je otvorena za javnost, a u njenom prostoru moguće je videti 22 dela nastala u periodu od 5 godina, uglavnom na likovnim kolonijama koje krajem leta organizuje Ustanova za kulturu. Slike koje se čuvaju u depou ugledale su svetlost dana i naredne dve nedelje biće na raspolaganju svim posetiocima koji uživaju u likovnoj umetnosti.


Mogu da se vide dela različitih slikara, uglavnom iz: Vrbasa, Novog Sada, Bačke Palanke, naravno Srbobrana, ali i drugih mesta sa prostora Vojvodine. Sve su to stvaraoci koji se rado odazivaju na kolonije povodom manfestacije i književne nagrade “Lenkin prsten”, kažu u Domu kulture.


Kako je epidemiološka situacija nepovoljna, neće biti zvaničnog otvaranja izložbe, kako bi se izbeglo okupljanje većeg broja ljudi na jednom mestu.


Za sve koji žele da vide slike, a nisu u prilici da posete galeriju Doma kulture, dela slikara možete videti u našoj GALERIJI. 

Postavio: Administrator dana 2021.03.05

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Pink
Ignis
BAKI DOM
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen