Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Kultura

VELJKO JE JEDAN OD OVOGODIŠNJIH FAVORITA!


Naša opština se vratila u takmičenje i ove godine imaće svog predstavnika na festivalu "Srbija u ritmu Evrope". U pratnji tri plesačice, u ime naše opštine, nastupiće mladi Veljko Golub iz Nadalja.


Učenika VIII razreda OŠ "Žarko Zrenjanin Uča" iz Nadalja, Veljka Goluba, koji je bio najbolji na audiciji pratiće Robertina Kupco, Milana Matić i Galina Jovčić, sve tri iz Srbobrana.

Na festivalu Veljko će osim naše opštine predstavljati i ambasadu Holandije, tako da će nastupiti sa pobedničkom pesmom Evrovizije 2019. godine, "Arkade" koju je pevao holandska muzička zvezda Duncan Laurence.

- Jako volim da pevam i nadam se da ću uspeti dostojno da predstavim našu opštinu i moj Nadalj. Pesma mi je legla i jako mi se dopada, tako da očekujem da ćemo uspeti da skrenemo pažnju i nastupom dobijemo naklonost publike na festivalu. Imamo dovoljno vremena da se spremimo i uvežbamo, iz mene će biti tri sjajne plesačice, tako da mi to uliva dodatni optimizam, rekao je za naš portal Veljko Golub, na Konferenciji za medije.

Pored Veljka govorili su Milica Zarić, zamenica predsednika opštine Srbobran, David Makević, direktor festivala i Miloš Marković, muzički direktor festivala.

- Srbobran se na festival vratio u velikom stilu, jer smo uspeli da nakon odlično organizovane audicije, formiramo dobar tim koji će imati šta da pokaže. Pesma koju smo odabrali je zahtevna, biće izazov za Veljka, ali sam uveren da će umeti da odgovori na njega. Koreografija koju ćemo spremiti za nastup je atraktivna i neće ostaviti nikog ravnodušnim. Ako sve dobro uvežbamo, imaćemo pravo da se nadamo visokom plasmanu, što da ne - i pobedi, rekao je Marković, a David Makević je naglasio:

- Naš festival nastavlja saradnju sa opštinom Srbobran, na obostrano zadovoljstvo. Raduje nas što su ljudi koji vode lokalnu samoupravu prepoznali vrednost projekta i pružili šansu mladim, talentovanim ljudima da pokažu šta znaju, steknu nova znanja i iskustva.Moj utisak je u ovom trenutku da su Veljko i ove tri sjajne plesačice jedan od favorita ovogodišnjeg fesitvala. 

Milica Zarić se zahvalila organizatorima festivala na lepim rečima i potvrdila da je obostrano zadovoljstvo što se Srbobran vratio i ponovo ima svog predstavnika. Ona je izrazila zadovoljstvo što je Veljko prepoznat kao jedan od favorita i dodala:

- Znamo da Srbobran ima puno talenata, zato smo se i odlučili da se vratimo u takmičenje i pružimo mladima priliku da se oprobaju u konkurenciji sa vršnjacima iz cele Srbije. Sigurna sam da ste izabrali najbolje kandidate, a sve koji nisu izborili prolaz ove godine, pozivam da se ponovo prijave naredne i još jednom okušaju sreću. Treba da pokažemo čime sve to opština Srbobran raspolaže.

Slede pripreme za festival, Miloša i devojke iz pratnje očekuje mnogo vežbe i rada, ali oni se nadaju da će sve na kraju rezultirati pozitivnim ishodom i da će na najbolji način realizovati sve ono što su pred sebe postavili kao cilj.

S.N.

  

Postavio: Administrator dana 2021.03.08

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 70
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen