Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Školstvo

UPIS PRVAKA OD 01.APRILA!


Obaveštavamo vas da će se upis učenika u prvi razred OŠ „Vuk Karadžić“ obavljati u periodu od 1.aprila do 31. maja 2021. godine, a u skladu sa zvaničnim dopisom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja koji nam je prsoleđen dana 9.marta 2021. godine, stoji u saopštenju koje smo dobili iz OŠ "Vuk Karadžić". U saopštenju se još kaže:


I ove godine će roditeljima biti dostupna usluga E- Zakazivanje termina za upis i testiranje deteta u OŠ preko aplikacije E uprava.
Roditeljima će aplikacija biti dostupna od 22.marta do 28.maja 2021.godine, a preporuka Ministarstva je da škole ponude termine za upis, tako da će OŠ „Vuk Karadžić“ kao i svih godina ranije, poslati službene pozive za testiranje svakom detetu, odnosno roditelju u PU „Radost“, a koji će im uručiti njihovi vaspitači.


Aplikacija E uprave pojednostavljuje upis u smislu da roditelj koji je prijavio svoje dete ne dolazi u školu ni sa jednim potrebnim dokumentom, nego će ovlašćeno lice škole, nastavnik informatike Siniša Feher, iz navedene aplikacije pribaviti i odštampati izvod iz Matične knjige rođenih deteta, potvrdu o prebivalištu i izvod iz zdravstvenog kartona koji se odnosi na upis deteta, a roditelj će navedene podatke na licu mesta potvrditi svojim potpisom,


OŠ „Vuk Karadžić“ spremna je da, kao i prethodne godine, izađe u susret roditeljima koji nisu u mogućnosti ili nemaju adekvatnu kompjutersku opremu da samostalno prijave svoje dete da to uradi umesto njih i to tako što možete telefonom pozvati nastavnika Sinišu Fehera svakog radnog dana u periodu od 11.30 do 13 časova na broj telefona 060 750 94 97 koji će to učiniti umesto vas.


Takođe, poželjno je da roditelji koji će se samostalno prijavljivati na aplikaciju E uprave to urade do 5.aprila 2021. godine kako bi škola što efikasnije oprganizovala celokupni upis budućih prvaka.

Očekujemo vas u našoj školi i radujemo se našim budućim đacima!
Školski psiholog
Violeta Pivnički 

Postavio: Administrator dana 2021.03.10   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
BAKI DOM
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen