Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / U VREME PANDEMIJE

VAKCINACIJA U DOMU ZDRAVLJA SVAKODNEVNO


Iz lokalne samouprave uputili su apel građanima da iskoriste priliku i vakcinišu se protiv zarazne bolesti Covid 19. Prijavu za vakcinaciju, možete izvršiti preko portala euprava. Takođe, možete se javiti i u Dom zdravlja gde će vam izaći u susret i pomoći oko prijave.


Na osnovu podataka koje smo dobili, imunizacija se u Domu zdravlja "dr Đorđe Bastić", za sada odvija bez problema i svi građani koji su se prijavili, u zakazanom terminu koji su dobili nakon prijave, vakcinisani su ukoliko su bili zdravi prilikom dolaska na vakcinaciju.

Do sada je u opštini Srbobran ukupno vakcinisano 1.797 lica prvom dozom, a 1.132 lica su primili drugu dozu vakcine, informacija je koju smo dobili iz Štaba za vanredne situacije opštine Srbobran. 

Podsetimo, vakcinacija je u našoj opštini počela 14.01. Fajzerovom vakcinom, a prvi su je primili zdravstveni radnici.

POZIV SVIM ZAINTERESOVANIM GRAĐANIMA


- Epidemiološka situacija u opštini Srbobran ocenjuje se kao vanredna. Stoga još jednom upućujemo poziv svim zainteresovanim građanima koji još uvek to nisu učinili da se prijave i pomognu da svi zajedno pobedimo pandemiju. Opština Srbobran obezbedila je volontere koju pružaju pomoć prilikom prijave zainteresovanih građana,svakog radnog dana od 07-13 časova u Domu Zdravlja, kao i pomoć sugrađanima prilikom popunjavanja informativnih formulara prilikom same vakcinacije. Ovom prilikom se zahvaljujemo svim građanima na pokazanoj odgovornosti i još jednom pozivamo sve zainteresovane građane da se prijave i iskoriste mogućnost vakcinacije koju nemaju i mnogo bogatije zemlje u Evropi, rekao je u izjavi za medije Radivoj Debeljački, predsednik opštine Srbobran.

U Srbiji ukupno obe doze vakcine primilo je 791.000 građana.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2021.03.15

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen