Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / U VREME PANDEMIJE

VAKCINACIJA U DOMU ZDRAVLJA SVAKODNEVNO


Iz lokalne samouprave uputili su apel građanima da iskoriste priliku i vakcinišu se protiv zarazne bolesti Covid 19. Prijavu za vakcinaciju, možete izvršiti preko portala euprava. Takođe, možete se javiti i u Dom zdravlja gde će vam izaći u susret i pomoći oko prijave.


Na osnovu podataka koje smo dobili, imunizacija se u Domu zdravlja "dr Đorđe Bastić", za sada odvija bez problema i svi građani koji su se prijavili, u zakazanom terminu koji su dobili nakon prijave, vakcinisani su ukoliko su bili zdravi prilikom dolaska na vakcinaciju.

Do sada je u opštini Srbobran ukupno vakcinisano 1.797 lica prvom dozom, a 1.132 lica su primili drugu dozu vakcine, informacija je koju smo dobili iz Štaba za vanredne situacije opštine Srbobran. 

Podsetimo, vakcinacija je u našoj opštini počela 14.01. Fajzerovom vakcinom, a prvi su je primili zdravstveni radnici.

POZIV SVIM ZAINTERESOVANIM GRAĐANIMA


- Epidemiološka situacija u opštini Srbobran ocenjuje se kao vanredna. Stoga još jednom upućujemo poziv svim zainteresovanim građanima koji još uvek to nisu učinili da se prijave i pomognu da svi zajedno pobedimo pandemiju. Opština Srbobran obezbedila je volontere koju pružaju pomoć prilikom prijave zainteresovanih građana,svakog radnog dana od 07-13 časova u Domu Zdravlja, kao i pomoć sugrađanima prilikom popunjavanja informativnih formulara prilikom same vakcinacije. Ovom prilikom se zahvaljujemo svim građanima na pokazanoj odgovornosti i još jednom pozivamo sve zainteresovane građane da se prijave i iskoriste mogućnost vakcinacije koju nemaju i mnogo bogatije zemlje u Evropi, rekao je u izjavi za medije Radivoj Debeljački, predsednik opštine Srbobran.

U Srbiji ukupno obe doze vakcine primilo je 791.000 građana.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2021.03.16

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANA


AKI RAHIMOVSKI 05.06.1955. - 22.01.2022.

Pretraga
Partneri
Oglasi
Srbobran.net
Instagram
Royal
Termoglas
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen