Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Školstvo

PRVACI SE UPISUJU U OSNOVNU ŠKOLU


Danas je na teritoriji naše zemlje počeo upis i testiranje budućih učenika prvog razreda.


Prethodnih godina OŠ "Vuk Karadzić" je tradicionalno otvarala svoja vrata budućim prvacima. Dolazili su u goste starijim drugarima u pratnji svojih vaspitačica i upoznavali se sa budućom školom. Na taj način tranzicija sa predškolskog na osnovnoškolsko obrazovanje im je bila olakšana. Kako je zbog aktuelnih protivepidemioloških mera takav vid druženja trenutno nemoguć, nastavnik likovne kulture Đorđe Ćorić je uz pomoć đaka koji pohađaju produženi boravak pripremio jedan video putem kojeg se budući đaci mogu upoznati sa školom.

Iz "Vuka" podsećaju roditelje da se prijavljuju putem portala E uprave za termine testiranja, a da ukoliko imaju eventualnih teškoća pri prijavljivanju kontaktiraju nastavnika informatike Sinišu Fehera radnim danima od 11 do 13 časova na telefon 060 75 09 497.

Budući prvaci dolaze u školu u pratnji jednog roditelja u terminima naznačenim u pozivnicama koje su dobili u svojoj predškolskoj ustanovi.

Osnovna škola "Vuk Karadzić" je jedina škola u opštini koja ima produženi boravak u koji su upisana deca zaposlenih roditelja koja se nakon nastave u boravku druže, uče, zajedno ručaju, igraju se i kreativno provode svoje vreme. Upravo su deca iz boravka "glavni glumci" u ovom videu i želeli su da prenesu kako izgleda njihova škola svojim budućim drugarima.

- Dobro nam došli, poručuju iz OŠ "Vuk Karadžić". 

Postavio: Administrator dana 2021.04.01   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Pink
Ignis
Navona
BAKI DOM
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen