Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

MINISTAR DJORDJEVIĆ POSETIO SRBOBRAN


U subotu ministar Zoran Đorđević posetio je Srbobran i preko sat vremena proveo u razgovoru sa ženama iz Aktiva žena Srpske napredne stranke..


- Žene svojom energijom treba da budu pokretač u našem društvu i inicijator, ali i realizator različitih aktivnosti koje će unaprediti život naše zajednice, kazao je Zoran Đorđević prilikom ovog susreta sa ženama, članicama Srpske napredne stranke u Srbobranu.

Ministar odbrane republike Srbije i predsednik političkog saveta za rodnu ravnopravnost u Vladi Srbije posetio je Srbobran kao visoki funkcioner Srpske napredne stranke, tako da je ovaj sastanka održan u prostorijama SNS.

Dočekao ga je i poželeo mu dobrodošlicu u Srbobran, predsednik opštine Srbobran, Neško Čestić, ujedno i poverenik OO SNS u Srbobranu, a žene su pred Đorđevića iznele so i pogaču, dočekujući ga po starom srpskom običaju.

Tema razgovora je bilo učešće i angažman žena u političkom i društvenom životu i pozicija žene u kreiranju glavnih društvenih tokova.

Razgovor je bio otvoren i srdačan, a Đorđević je na osnovu nekoliko pozitivnih primera ukazao na moguće pravce delovanja aktiva žena u narednom periodu.

Ono što je posebno naglasio i na čemu je insistirao tokom razgovora je snažniji upliv žena u glavne tokove. Takođe, savetovao ih je da se što češće okupljaju, rade na projektima i kroz projektno finansiranje od opštine, pokrajine, republike pa do evropskih fondova, koriste različite konkurse za dobijanje sredstava.

Bila je ovo jedna otvorena razmena mišljenja, u kojoj su žene Aktiva SNS upoznale Đorđevića sa svojim dosadašnjim aktivnostima. a on je na kraju rekao da će uskoro ponovo doći u Srbobran i da očekuje da u međuvremenu žene osmisle delovanje i budu ravnopravan partner u rešavanju problema naše lokalne zajednice i iskažu svu svoju kreativnost. Takođe obećao je maksimalnu podršku. 

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2016.10.04   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 21
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen