Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

OPŠTINI SRBOBRAN 20.000 EVRA


Ovo je nagrada koju su zaslužili građani naše opštine koji su učestvovali u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi". Masovnim slanjem fiskalnih računa građani su našu opštinu svrstali u kategoriji malih opština među najbolje, zajedno sa opštinama Blace i Dimitrovgrad, koje su imale najveći odziv.


Nagradu je danas od ministra finansija, Siniše Malog primila Milica Zarić, zamenica predsednika opštine Srbobran.

- Igrajući nagradnu igru za sebe i svoju porodice, svi građani igrali su i za svoj grad i za svoju državu, zbog čega zaslužuju naše puno poštovanje. Odgovoran odnos koji demonstriraju kada uzmu fiskalni račun, stvorio nam je mogućnost da zajedno sa njima odredimo jedan projekat i realizujemo ga na korist svih građana. Uverena sam da će isti odnos pokazati i u prolećnom i jesenjem kolu nagradne igre i očekujem da opština Srbobran ponovo bude visoko plasirana u svojoj kategoriji. Želim da se taj odgovoran odnos nekom od učesnika u igri vrati i kroz neku od brojnih vrednih nagrada za igrače, rekla je Zarić i pozvala sve stanovnike da i dalje skupljaju račune i slipove i šalju organizatorima igre.

O značaju ove akcije koja je osmišljena kao nagradna igra možda najbolje govori rečenica ministra Malog:

- U onom velikom bazenu je bilo 11,5 miliona koverata, što je 115 miliona fiskalnih računa i slipova. Izračunali smo da je u tim računima bilo oko 100 miliona evra poreza na dodatu vrednost.

Ministar finansija Siniša Mali predstavio je danas novi krug nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2021“, koja počinje 15. maja i trajaće do 25. juna, dok će drugi krug biti organizovan na jesen ove godine.

S.N.

  

Postavio: Administrator dana 2021.04.20

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen