Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

STIŽE NOVAC ZA KOŠARKAŠKI TEREN U NOVOM NASELJU


Juče je Srbobran posetio Dane Basta, pokrajinski sekretar za sport i omladinu. Nega je u svom kabinetu, sa svojim saradnicima,  sačekao predsednik opštine Srbobran, Radivoj Debeljački. Basta je doneo ugovor vredan 1.1 milion dinara. To je novac koji će poslužiti za obnovu košarkaškog terena u Novom Naselju, na dečijem igralištu koje održava Udruženje "Naša priča".


Razgovaralo se o potrebama u sportu i o daljem ulaganju Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu i naše opštine u razvoj sporta. Basta je posetio i halu sportova, gde je sa više od 800 hiljada dinara zajednički finansirana nabavka sportske opreme - tatami strunjača, dzakova i lopti.

Radivoj Debeljački je naglasio da opština Srbobran veoma dobro sarađuje sa Pokrajinskim sekretarijatom za sport i omladinu. On je napomenuo da se obnovom košarkaškog terena u Srbobranu nastavlja sanacija sportskih igrališta i mesta gde se okupljaju mladi, te da će na teritoriji cele opštine ići u tom pravcu.

- Trudićemo se da u narednom periodu ostvarimo sve one planove koje smo zacrtali za naredni period. Ovo što je učinjeno za igralište Udruženja građana 'Naša priča' biće učinjeno i za neka druga igrališta u opštini Srbobran, na kojim se okupljaju mladi ljudi. Takođe, deo energije usmerićemo u realizaciju omladinske politike, rekao je Debeljački.

- Zajednički ćemo u narednom periodu nastaviti sa strateškim ulaganjem u sport i sa realizacijom dobrih projekata, koji će doprineti unapređenju sportske infrastrukture na teritoriji cele opštine Srbobran, rekao je sekretar Basta.

  

Postavio: Administrator dana 2021.04.24

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen