Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / U VREME PANDEMIJE

TERMINI ZA REVAKCINACIJU TOKOM PRAZNIKA


Dom zdravlja "Dr Đorđe Bastić" obratio se javnosti sa dva važna obaveštenja koja regulišu proces revakcinacije u prazničnim danima koji su pred nama.


Sva lica koja su prvu vakcinu dobila 8. aprila u ambulantama u Turiji i Nadalju, revakcinaciju će izvršiti na istom mestu, kaže se u obaveštenju Doma zdravlja i dodaje:

- Revakcinacija je zakazana za četvrtak, 29. aprila, u istim terminima kao i vakcinacija - u ambulanti u Turiji od 14.00 do 17.00 časova, a u ambualnti u Nadalju od 17.00 do 20.00 časova, iako u pozivu na revakcinaciju koji su dobili od strane eUprave, kao mesto dobijanja druge vakcine stoji Dom zdravlja "Dr Đorđe Bastić" u Srbobanu. Iz ove ustanove poručuju svim vakcinisanim stanovnicima Turije i Nadalja da će u svom mestu biti i revakcinisani, u navedenim terminima.

Drugo obaveštenje odnosi se na revakcinaciju osoba koje su se vakcinisale 09. i 10. aprila u Domu zdravlja. Kako je Institut za javno zdravlje "Milan Jovanović Batut" doneo odluku da 30. aprila, na Veliki petak, 01. maja, za Praznik rada, i 02. maja, na Vaskrs, nema vakcinacije i revakcinacije, iz Doma zdravlja "Dr Đorđe Bastić" obaveštavaju građane da će sve osobe koje su se trebale revakcinisati u petak i subotu, 30. aprila i 01. maja, to imati priliku da urade prvih dana nakon praznika - oni koji su se vakcinisali 09. aprila i trebali bi primiti revakcinu 30. aprila, odlažu se za ponedeljak, 03. maj, a oni koji su se vakcinisali 10. aprila i trebali bi primiti revakcinu 01. maja, odlažu se za utorak, 04. maj.

Direktor Doma zdravlja "Dr Đorđe Bastić" dr Vlastimir Kladar apeluje na građane da se pridržavaju uputstava i preporuka, posebno u danima praznika, kao i da nastave da poštuju sve propisane epidemiološke mere. 

Postavio: Administrator dana 2021.04.28

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Pink
Ignis
Navona
BAKI DOM
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen