Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / U VREME PANDEMIJE

NASTAVLJA SE VAKCINACIJA BEZ PRIJAVLJIVANJA


Dom zdravlja "Dr Đorđe Bastić" nastavlja sa akcijom vakcinisanja građana bez prijavljivanja i čekanja na poziv. Novu mogućnost da se imunizacijom zaštite od velikih opasnosti i posledica koje sa sobom nosi COVID 19, svi zainteresovani građani imaju u četvrtak, 06. maja u periodu od 11.00 do 14.00 časova, na vakcinalnom punktu u Domu zdravlja, stoji u saopštenju DZ i dodaje se:


Ponovo su u ponudi vakcine ruskog i kineskog proizvođača - Sputnik V i Sinopharm. Ovoga puta iz Doma zdravlja stiže još jedno važno obaveštenje - najnoviji algoritmi i naučna istraživanja pokazali su da je vakcinacija bezbedna za sve građane starije od 16 godina, za trudnice sa trudnoćom starijom od 12 nedelja, kao i za dojilje, i to svim vakcinama u ponudi izuzev ruske Sputnik V.

Zdravstveni radnici Doma zdravlja uključeni u masovnu vakcinaciju pozivaju građane da iskoriste priliku i jednostavno, brzo i bez čekanja prime dozu vakcine, čime čuvaju lično zdravlje, daju svoj doprinos kolektivnom zdravlju i postaju deo pobedničkog tima u borbi sa korona virusom. Takođe, oni apeluju na građane da prate informacije u medijima i pronađu termin koji im odgovara za vakcinaciju.
 

Postavio: Administrator dana 2021.05.05

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANA


AKI RAHIMOVSKI 05.06.1955. - 22.01.2022.

Pretraga
Partneri
Oglasi
Srbobran.net
Instagram
Royal
Termoglas
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen