Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / U VREME PANDEMIJE

NASTAVLJA SE VAKCINACIJA BEZ PRIJAVLJIVANJA


Dom zdravlja "Dr Đorđe Bastić" nastavlja sa akcijom vakcinisanja građana bez prijavljivanja i čekanja na poziv. Novu mogućnost da se imunizacijom zaštite od velikih opasnosti i posledica koje sa sobom nosi COVID 19, svi zainteresovani građani imaju u četvrtak, 06. maja u periodu od 11.00 do 14.00 časova, na vakcinalnom punktu u Domu zdravlja, stoji u saopštenju DZ i dodaje se:


Ponovo su u ponudi vakcine ruskog i kineskog proizvođača - Sputnik V i Sinopharm. Ovoga puta iz Doma zdravlja stiže još jedno važno obaveštenje - najnoviji algoritmi i naučna istraživanja pokazali su da je vakcinacija bezbedna za sve građane starije od 16 godina, za trudnice sa trudnoćom starijom od 12 nedelja, kao i za dojilje, i to svim vakcinama u ponudi izuzev ruske Sputnik V.

Zdravstveni radnici Doma zdravlja uključeni u masovnu vakcinaciju pozivaju građane da iskoriste priliku i jednostavno, brzo i bez čekanja prime dozu vakcine, čime čuvaju lično zdravlje, daju svoj doprinos kolektivnom zdravlju i postaju deo pobedničkog tima u borbi sa korona virusom. Takođe, oni apeluju na građane da prate informacije u medijima i pronađu termin koji im odgovara za vakcinaciju.
 

Postavio: Administrator dana 2021.05.05

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Pink
Ignis
Navona
BAKI DOM
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen