Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3317/policajci-iz-srbobrana-puteni-iz-pritvora/

Verzija za tampu / To ScreenviewPOLICAJCI IZ SRBOBRANA PUŠTENI IZ PRITVORA


Trojici policajaca iz PS Srbobran, D. J. (37), M. G. (31) i S. M. (47), koji se sumnjiče za zloupotrebu službenog položaja, ukinut je pritvor i oni će se u daljem postupku braniti sa slobode, nezvanično saznaje “Dnevnik”, jer je nakon što je saslušan svedok, prestao razlog zbog kojih im je pritvor bio određen.


Njih su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole i PU Novi Sad uhapsili 21. aprila, kao i njihovog sugrađanina Z. S. (31), koji je pušten d a se brani sa slobode, piše novosadski Dnevnik.

Podsetićemo, u saopštenju MUP-a koje su mediji preneli nakon hapšenja stoji da se D. J. sumnjiči da u martu ove godine, nije postupao po depeši i potragama koje su bile raspisane za jednom osobom, već se sa njom viđao i na taj način joj omogućio izbegavanje odgovornosti. 

Takođe ovaj policijski službenik je osumnjičen da je u novembru prošle godine, na putu Srbobran-Feketić, zaustavio kamion koji se kretao pravcem gde postoji privremeno ograničenje za tu vrstu vozila. On je, kako se sumnja, od vozača kamiona zahtevao i primio novac čime je vozaču omogućio izbegavanje prekršajne odgovornosti.

M. G. i S. M. se terete da su, u nameri da pribave protivpravnu imovinsku korist, od decembra 2020. do februara 2021. godine, podstreknuti od strane Z. S. omogućili mu da ošteti Javno vodoprivredno preduzeće „Vode Vojvodine“ Novi Sad.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign