Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

BOLJA EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U NAŠOJ OPŠTINI


U našoj opštini vakcinu protiv zarazne bolesti Covid 19 je primilo do sada preko 6.000 građana, potvrdio nam je predsednik opštine Srbobran, Radivoj Debeljački.Danas i naredna dva dana vakcinacija se nastavlja u Srbobranu i Turiji, a evo šta je Debeljački rekao u izjavi za medije na tu temu:


On je proces vakcinacije ocenio kao zadovoljavajući i pohvalio je odgovornost građana koji su se odazvali na poziv. Vakcinacija se obavlja trenutno sa vakcinama dva proizvođača i to Sinopharm i Pfizer vakcinom, tako da je omogućen izbor građanima.

Vakcinacija je dobila uzlaznu liniju onog trenutka kada je u Srbobranu otvoren vakcinalni punkt u prostorijama Udruženja "Plavi krug" gde danima unazad medicinari Doma zdravlja obavljaju imunizaciju građana.

 

- Veoma je važno da shvatimo ozbiljno proces vakcinacije, da je to jedini put da se vratimo normalnom životu na koji smo navikli, da skinemo maske, da počnemo da se družimo, zato upravo, hajde da učinimo sve što je do nas kako bi smo stigli do tog cilja, rekao je između ostalog Debeljački i ocenio da je cilj da se do kraja maja vakciniše oko 40% građana ostvariv.

  

Postavio: Administrator dana 2021.05.21

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen