Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / U VREME PANDEMIJE

UKINUTA VANREDNA SITUACIJA!


Na teritoriji naše opštine od 23.maja nije zabeležen ni jedan slučaj infekcije korona virusom, a gotovo 4.000 građana primilo je do sada obe doze vakcine protiv Covid 19. Evo saopštenja:


Na predlog Štaba za vanredne situacije opštine Srbobran, Radivoj Debeljački, predsednik opštine Srbobran, doneo je odluku o ukidanju vanredne situacije na teritoriji opštine Srbobran.

- Nakon analize svih činjenica i brojki vezanih za epidemiološku situaciju, doneli smo odluku o ukidanju vanredne situacije na teritoriji opštine Srbobran. Dobra vest koja ohrabruje je da od 23. maja u Srbobranu, Turiji i Nadalju nije zabeležen nijedan slučaj COVID 19. Uzimajući to i druge parametre u obzir, stekli su se uslovi za ukidanje vanredne situacije, ali to ne znači da i dalje ne treba da budemo oprezni i odgovorni. Vakcinacija u našoj opštini dala je dobre rezultate, prvom dozom vakcinisano je 4.493 osoba, a obe vakcine primilo je do sada 3.895 naših sugrađana. Nakon svega, jasno je da je vakcinacija jedini sigurni put do konačne pobede protiv virusa i potrebno je nastaviti sa ovom akcijom. Građanima su i dalje na raspolaganju vakcine više prooizvođača, vakcinacija se može izvršiti svakodnevno i bez prijavljivanja i čekanja, i zato pozivam građane da se uključe u nju, zaštite svoje zdravlje i zdravlje svojih najmilijih, te tako daju doprinos kolektivnoj pobedi nad pošasti koja nam preti više od godinu dana, istakao je povodom ukidanja vanredne situacije Radivoj Debeljački, predsednik opštine Srbobran. 

Postavio: Administrator dana 2021.06.13

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 87
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen