Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3357/ukinuta-vanredna-situacija/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewUKINUTA VANREDNA SITUACIJA!


Na teritoriji naše opštine od 23.maja nije zabele┼żen ni jedan slu─Źaj infekcije korona virusom, a gotovo 4.000 gra─Ĺana primilo je do sada obe doze vakcine protiv Covid 19. Evo saopštenja:


Na predlog Štaba za vanredne situacije opštine Srbobran, Radivoj Debelja─Źki, predsednik opštine Srbobran, doneo je odluku o ukidanju vanredne situacije na teritoriji opštine Srbobran.

- Nakon analize svih ─Źinjenica i brojki vezanih za epidemiološku situaciju, doneli smo odluku o ukidanju vanredne situacije na teritoriji opštine Srbobran. Dobra vest koja ohrabruje je da od 23. maja u Srbobranu, Turiji i Nadalju nije zabele┼żen nijedan slu─Źaj COVID 19. Uzimaju─çi to i druge parametre u obzir, stekli su se uslovi za ukidanje vanredne situacije, ali to ne zna─Źi da i dalje ne treba da budemo oprezni i odgovorni. Vakcinacija u našoj opštini dala je dobre rezultate, prvom dozom vakcinisano je 4.493 osoba, a obe vakcine primilo je do sada 3.895 naših sugra─Ĺana. Nakon svega, jasno je da je vakcinacija jedini sigurni put do kona─Źne pobede protiv virusa i potrebno je nastaviti sa ovom akcijom. Gra─Ĺanima su i dalje na raspolaganju vakcine više prooizvo─Ĺa─Źa, vakcinacija se mo┼że izvršiti svakodnevno i bez prijavljivanja i ─Źekanja, i zato pozivam gra─Ĺane da se uklju─Źe u nju, zaštite svoje zdravlje i zdravlje svojih najmilijih, te tako daju doprinos kolektivnoj pobedi nad pošasti koja nam preti više od godinu dana, istakao je povodom ukidanja vanredne situacije Radivoj Debelja─Źki, predsednik opštine Srbobran.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign