Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3363/ispratili-smo-55generaciju-gimnazijalaca/

Verzija za tampu / To ScreenviewISPRATILI SMO 55. GENERACIJU GIMNAZIJALACA


Danas je na Trgu republike održana svečana dodela svedočanstava i diploma učenicima završnih razreda Gimnazije i ekonomske škole "Svetozar Miletić".


Dosadašnja praksa je bila da se navedena svečanost održava u prostorijama škole, a večeras je održana na trgu u prisustvu građana Srbobrana.
Prisutne je pozdravila uvodnim govorom direktorka škole Jasmina Šeguljev,  a zatim se maturantima obratio predsednik opštine Radivoj Debeljački koji je i sam nekada bio đak ove škole.


Odeljenjske starešine Anica Pavković Zeremski i Zora Šarčev obratile su se svojim učenicima kojima su prethodnim godinama bile profesorice, ali i najveća podrška u školovanju. Zora Šarčev je kao najiskusnija među kolegama posebno dirljivim i afirmativnom govorom poželela svako dobro i uspešnu budućnost ovoj, pedeset i petoj generaciji srbobranske gimnazije.


Učenikom generacije proglašen je Lazar Paroški koji se zahvalio svim zaposlenima u školi na podršci u ime svojih vršnjaka.
Svečanost je završena simboličnim puštanjem balona u vedro nebo nad Srbobranom.

Portal www.srbobran.net pridružuje se željama za sreću i uspeh u budućem životu mladim Srbobrancima,  ovogodišnjim maturantima naše jedine srednje škole.

 

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign