Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Kultura

POZORNICA - JEDNA VIŠE STEPENICA


Nakon dvogodišnje pauze, članovi udruženja „Biser“ vraćaju se na daske koje život znače kroz projekat „Pozornica - jedna viša stepenica“ podržanog od strane Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.


Sadržinu projekta čini priprema i realizacija predstave „Čarobnjak iz Oza“ čije likove glume osobe sa intelektualnim teškoćama u razvoju, osobe iz drugih drušveno osetljivih grupa i drugari iz partnerske organizacije „Klub za negovanje tradicija i običaja svih naroda i narodnosti Vojvodine iz Srbobrana.

Priprema predstave trajaće 6 meseci a realizacija iste je predviđena za decembar mesec 2021. godine . S obzirom na pandemiju Korona virusa predvideli smo i alternativnu metodu prisustvovanja predstavi na samoj premijeri, uključivanjem gledalaca onlajn preko ZOOM platforme.

Kroz likove koje glume i igru, naši glumci će oživeti osnovne vrednosti društva koje ujedinjuju i razbijaju predrasude o različitosti. Sredina u kojoj žive upoznaće osobe sa invaliditetom kroz jednu novu sliku, umetnost i kulturu. 

Postavio: Administrator dana 2021.06.23   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen