Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Kultura

POZORNICA - JEDNA VIŠE STEPENICA


Nakon dvogodišnje pauze, članovi udruženja „Biser“ vraćaju se na daske koje život znače kroz projekat „Pozornica - jedna viša stepenica“ podržanog od strane Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.


Sadržinu projekta čini priprema i realizacija predstave „Čarobnjak iz Oza“ čije likove glume osobe sa intelektualnim teškoćama u razvoju, osobe iz drugih drušveno osetljivih grupa i drugari iz partnerske organizacije „Klub za negovanje tradicija i običaja svih naroda i narodnosti Vojvodine iz Srbobrana.

Priprema predstave trajaće 6 meseci a realizacija iste je predviđena za decembar mesec 2021. godine . S obzirom na pandemiju Korona virusa predvideli smo i alternativnu metodu prisustvovanja predstavi na samoj premijeri, uključivanjem gledalaca onlajn preko ZOOM platforme.

Kroz likove koje glume i igru, naši glumci će oživeti osnovne vrednosti društva koje ujedinjuju i razbijaju predrasude o različitosti. Sredina u kojoj žive upoznaće osobe sa invaliditetom kroz jednu novu sliku, umetnost i kulturu. 

Postavio: Administrator dana 2021.06.22   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen