Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

BORA NAJAVIO KONCERT U SRBOBRANU!


Kako stoje stvari za Petrovdan će u Srbobranu biti "čorbasto"! Bora Đorđević najavio koncert Riblje Čorbe u Srbobranu!


Ova informacija nije zvanično potvrđena i koliko smo uspeli da saznamo još uvek se zvanično ne zna ko će nastupiti 12. jula, na Petrovdan, u Srbobranu na slavi. 

Naime, novine su objavile da je Bora Đorđević, vođa grupe Riblja Čorba, hitno prevezen kolima hitne pomoći, pre par dana, u Urgentni centar. Bora Đorđević tim povodom u susret kragujevačkom koncertu, a mediji su preneli:

- - Ljudi, i na tarabi piše, pa se zaletiš i polomiš. Naravno da je sve u redu. Mi smo kao zapete puške i jedva čekamo da dođemo kod vas i sviramo. Večeras evo u Kragujevcu, sutra u Skoplju, kasnije ide Inđija, Srbobran, Niš, Despotovac, Banja Luka... Spremni smo, navežbani smo. Zvučimo odlično. Voli vas Bora! - poručio je on.

Podsetićemo, Riblja Čorba je već jednom bila gostujući bend na slavi za Petrovdan u Srbobranu. Posle više od 10 godina po svemu sudeći ponovo ćemo zajedno pevati hitove legendarnog benda koji je nažalost u prošloj godini ostao bez jednog od osnivača grupe, Miše Aleksića, gitariste. Miša je jedan iz plejade umetnika koji su izgubili životnu bitku protiv korone.

  

Postavio: Administrator dana 2021.06.28

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen