Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

SUTOMORE JE KAO LJUBAV


Sutomore je kao ljubav. Ako je ne osetiš, ako je ne prepoznaš i ako je ne tražiš nećeš je ni imati. Samo će proći pored tebe kao stranac i nikad nećeš znati šta si propustio. Decenijama unazad Sutomore je jedno od onih mesta na moru gde Srbobranci često odlaze na godišnji odmor. Naravno, razlog je jednostavan. Srbobranci tamo imaju svoje odmaralište i na neki način su "svoji među svojima".


Prošle godine zbog pandemije uglavnom smo svi ostali kod svojih kuća, retko ko je odlazio u inostranstvo,ali zato ove godine priča je drugačija. Svi koji imaju para, uveliko planiraju gde će i kako provesti desetak dana odmora i pobeći negde na more. Većina naših sugrađane letuju u Grčkoj i Crnoj Gori. Doduše, zbog emidemioloških mera mnogi su ove godine odustali od Grčke i opredeljuju se za Crnu Goru. Jedino oni ne traže pcr test za decu i ukoliko niste vakcinisani, tako da je prilično liberalizovan ulazak u susednu državu, za razliku od ostalih omiljenih letnjih destinacija naših sugrađana.

Sutomore je u tom smislu često tema razgovora među Srbobrancima. Ovo malo mesto na Crnogorskom primorju, poznato po velikoj i lepoj plaži, ali i po noćnom životu ove godine očekuje goste u nešto drugačijem izgledu. Šetalište je renovirano.

Prvi gosti u Srbobranskom odmaralištu su ove godine, pored građana koji su uplatili aranžmane za letovanje, u većini učenici osnovnih škola, ali i deca iz Predškolske ustanove "Radost" koji već dugi niz godina su gosti u Sutomoru u takozvanoj prvoj smeni.

Pronašli smo ovu priču iz Sutomora koja je pre nekoliko dana snimljena. Video zapis prilično verodostojno opisuje Sutomore ovih dana.

Još jednom ćemo vas podsetiti na usluge koje pruža odmaralište "Srbobran" u Sutomoru. Ono što je dobro, cene su prilagođene našem džepu, a moguće je i plaćanje na rate.  CENOVNIK možete videti OVDE 

Postavio: Administrator dana 2021.06.30   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen