Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

IVANJDAN U NADALJU


U rodnom mestu Momčila Tapavice i ove godine biće na svečan način obeležena seoska slava. U okviru "Petrovdanskih svečanosti" najpre je u nedelju otvorena izložba ikona, slikara Milosava Pavlovića, a glavni program je 07.jula kada će u centru biti postavljena bina na kojojće nastupati mnogi izvođači.


- Danas u 17.00 časova vernici pravoslavne crkve mogu doći na svečano praznično bdenije, a 7. jula u 9.00 časova na svetu liturgiju. Kasnije u 18.00 časova i na večernje bogosluženje i rezanje slavskog kolača. Bilo bi lepo da duhovnu radost podelimo zajedno u što većem broju u ovim svečarskim danima“, uputio je poziv vernicima sveštenik Srđan Janković.

Kulturno zabavni program počinje u 19.00h kada će se u Nadalju pojaviti animatori koji će zabavljati najmlađe. Planirano je da program na bini počne u 20.00h kada će na scenju kao prvi izaći ovogodišnji, naši predstavnici na dečijem festivalu "Srbija u ritmu Evrope". Nakon njih sledi program pod nazivom "Amateri svome gradu", koji je godinama u nazad sastavni deo programa "Petrovdanskih svečanosti".Publici će se predstaviti Kulturno umetnička društva "Ivanjsko cveće" i "Bard", a nastupiće i dečija plesna grupa "Zvezdice".

U 22.00h na scenu će izaći mladi pevač, učesnik televizijske šou emisije "Zvezde Granda", MIlan Mitrović i održaće celovečernji koncert. 

Postavio: Administrator dana 2021.07.06

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen