Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

AKTIVAN RASPUST ZA DECU!


Dečija igraonica La-Vu-Le nedavno je otvorena u Srbobranu. Već od samog početka krenuli su sa aktivnostima i kreativnim radionicama. Deca na taj način aktivno provode letnji raspust.


Tamara Šijačić, moderator u igraonici nam je kazala da su formirali dve grupe. Deca do šest i deca do 11 godina, a da je prva nedelja bila vrlo uspešna i da su se deca vrlo lepo adaptirala i prihvatila program. Tamara kaže da se radionice održavaju radnim danima od deset do pola dvanaest, s tim što su sat vremena kreativi rad, a pola sata deca slobodno mogu da se igraju.

Prijave su za mlađu grupu četvrtkom, a za stariju petkom za narednu nedelju. Svake nedelje će praviti nove programe, tako da je planirano za narednu nedelju da od ponedeljka deca budu mali kuvari. Kako nam je rekla Tamara prijave za narednu nedelju su moguće i u toku dana.

Igraonica je na Trgu republike, pa ih posetite. U petak će na trgu postaviti i malu pijacu, a kako kažu biće i limunade za decu, pa svratite da vidite šta to oni rade, a možete i da se uključite i prijavite vašu decu. 

Postavio: Administrator dana 2021.07.10

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Pink
Ignis
BAKI DOM
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen