Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Dru┼ítvo

Od novembra se vi┼íe ne isporu─Źuju ra─Źunari sa Windows 7 i 8.1 operativnim sistemima


Ova odluka je doneta zbog toga što se pribli┼żava kraj produ┼żene podrške za Windows 7, koji je najavljen za po─Źetak 2020. godine.


Windows 7 je po oceni ve─çine najbolja Microsoftova objava nekog operativnog sistema, a ova verzija softvera, zajedno sa zna─Źajno manje popularnim Windowsom 8.1, ─çe prestati da se instalira i isporu─Źuje na ra─Źunarima, po─Źevši od novembra (ciklus se završava 31. oktobra). Ova odluka je doneta zbog toga što se pribli┼żava kraj produ┼żene podrške za Windows 7, koji je najavljen za po─Źetak 2020. godine. Operativni sistem je ve─ç izgubio Microsoftovu mejnstrim podršku po─Źetkom 2015.

Korisnici ipak imaju još malo vremena i nekoliko opcija da do─Ĺu do ure─Ĺaja sa omiljenim operativnim sistemom. Jedna opcija je svakako prebacivanje sa Windowsa 10 na prethodnu instalaciju, ukoliko niste zadovoljni novim sistemom. Microsoft naravno ne preporu─Źuje ovu opciju, isti─Źu─çi da ─çe Windows 10 biti kompanijin glavni fokus za razvoj aplikacija i kompatibilnost sa dolaze─çim hardverom.

Korisnici imaju opciju pretrage postoje─çeg inventara u maloprodaji jer ─çe distributeri i dalje prodavati ra─Źunare koji imaju instaliranu neku od dve pomenute verzije operativnog sistema. Tu su i opcije Do it Yourself instalacija, kao i Custom images i OEM System Builder media za instaliranje operativnih sistema na nove ra─Źunare.

benchmark.rs

063 89 35 053

milan.milosev@neobee.net 

Postavio: Administrator dana 2016.10.07   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 55
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen