Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/340/od-novembra-se-vie-ne-isporuuju-raunari-sa-windows-7-i-8-1-operativnim-sistemima/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewOd novembra se vi┼íe ne isporu─Źuju ra─Źunari sa Windows 7 i 8.1 operativnim sistemima


Ova odluka je doneta zbog toga što se pribli┼żava kraj produ┼żene podrške za Windows 7, koji je najavljen za po─Źetak 2020. godine.


Windows 7 je po oceni ve─çine najbolja Microsoftova objava nekog operativnog sistema, a ova verzija softvera, zajedno sa zna─Źajno manje popularnim Windowsom 8.1, ─çe prestati da se instalira i isporu─Źuje na ra─Źunarima, po─Źevši od novembra (ciklus se završava 31. oktobra). Ova odluka je doneta zbog toga što se pribli┼żava kraj produ┼żene podrške za Windows 7, koji je najavljen za po─Źetak 2020. godine. Operativni sistem je ve─ç izgubio Microsoftovu mejnstrim podršku po─Źetkom 2015.

Korisnici ipak imaju još malo vremena i nekoliko opcija da do─Ĺu do ure─Ĺaja sa omiljenim operativnim sistemom. Jedna opcija je svakako prebacivanje sa Windowsa 10 na prethodnu instalaciju, ukoliko niste zadovoljni novim sistemom. Microsoft naravno ne preporu─Źuje ovu opciju, isti─Źu─çi da ─çe Windows 10 biti kompanijin glavni fokus za razvoj aplikacija i kompatibilnost sa dolaze─çim hardverom.

Korisnici imaju opciju pretrage postoje─çeg inventara u maloprodaji jer ─çe distributeri i dalje prodavati ra─Źunare koji imaju instaliranu neku od dve pomenute verzije operativnog sistema. Tu su i opcije Do it Yourself instalacija, kao i Custom images i OEM System Builder media za instaliranje operativnih sistema na nove ra─Źunare.

benchmark.rs

063 89 35 053

milan.milosev@neobee.net
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign