Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Školstvo

LAP TOPOVI ZA NAJBOLJE


"Simply the best" može komotno da stoji uz njihova imena, a oni su Teodora Jojkić, Anđela Čalenić, Leticia Uhač, Lazar Velicki, Veljko Golub, Lazar Paroški i Dragana Jajić.


Svi oni su učenici generacije u srbobranskim školama. Upravo zbog ovog izuzetnog uspeha predsednik opštine Srbobran, Radivoj Debeljački upriličio je za njih svečani prijem u svom kabinetu. Tom prilikom uručio im je poklone lokalne samouprave, a svako od njih dobio je lap top.

Bio je srdačan razgovor u kome im je predsednik poželeo uspeh u daljem školovanju, a oni su ga upoznali sa ličnim planovima za dalje usavršavanje i školovanje. U ime učenika medijima se obratio Lazar Paroški, učenik generacije Gimnazije i Ekonomske škole "Svetozar Miletić" u Srbobranu koji svoje školovanje nastavlja u Americi, tačnije u Njujorku gde se upisao na "Iona College".

- Hvala opštini Srbobran i predsedniku Radivoju Debeljačkom na svečanom prijemu, izrečenim pohvalama i lepim poklonima. Drago nam je što lokalna samouprava prepoznaje naše uspehe, što podržava naše školovanje i što imamo jasan signal od predsednika opštine da su vrata za dalju saradnju širom otvorena.

Ovaj susret Debeljački je okarakterisao kao jedan od lepših od kako obavlja funkciju predsednika opštine, izražavajući nadu da će se svi oni nakon školovanja vratiti u rodno mesto i zauzeti značajne pozicije u razvoju naše sredine.

- Zadovoljstvo je susresti se i razgovarati sa najboljim među najboljima, učenicima generacije u svim školama u našoj opštini. Ovaj dan uvek je jedan od najlepših dana i prijema u godini, kada imamo priliku da čujemo mlade i pametne ljude, za koje sam siguran da će svoje znanje u budućnosti upotrebiti u svojoj sredini, na korist svoje zajednice, i tako doprineti da Srbobran bude još bolji i lepši za život. Njihove velike ambicije pripadaju mladosti, važno je da tokom školovanja pokažu da su vredni, da žele da napreduju i stiču nova znanja, i očekujem da ostvare uspehe u budućnosti.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2021.07.14

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Pink
Ignis
Navona
BAKI DOM
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen