Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

BISEROV EKO KAMP ZA KRAJ JULA


Udruženje za pomoć MNRO "Biser" organizovaće od 26. do 30 jula 16. po redu Eko kamp "Ponovo zajedno - radujemo se našem ponovnom susretu i druženju". Cilj eko kampa, kako je saopšteno, je unapređenje kvaliteta života i socijalnih interakcija dece sa smetnjama u razvoju i sa invaliditetima sa svim ostalim društvenim grupama.


"Kroz širok spektar organizovanih aktivnosti i radionica, pokazaćemo kako da od raznih prirodnih materijala, materijala za reciklažu možemo napraviti nešto korisno i upotrebljivo, kako bi sačuvali našu okolinu. Deca, mladi i odrasli, uzivaće u sadržaju kreativnih, sportsko-rekreativnih i takmičarskih aktivnosti i imaće priliku da pokažu svoje talente, sve u cilju druženja", saopštili su organizatori.

Eko kamp traje pet radnih dana i održava se u šumici na Vašarištu. Učesnici će se svakodnevno okupljati od 09.00 do 15.00 časova. Participacija je 200 dinara za svih pet dana. Učesnicima su obezbeđeni doručak, užina i ručak. Eko kamp je inkluzivnog karaktera, svi koji žele da učestvuju mogu se prijaviti u prostorijama Udruženja "Biser" - ulice Proleterska 4 i Skopljanska 5, ili na broj telefona 062 107 9966. 

Postavio: Administrator dana 2021.07.19

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Pink
Ignis
BAKI DOM
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen