Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3405/biserov-eko-kamp-za-kraj-jula/

Verzija za tampu / To ScreenviewBISEROV EKO KAMP ZA KRAJ JULA


Udruženje za pomoć MNRO "Biser" organizovaće od 26. do 30 jula 16. po redu Eko kamp "Ponovo zajedno - radujemo se našem ponovnom susretu i druženju". Cilj eko kampa, kako je saopšteno, je unapređenje kvaliteta života i socijalnih interakcija dece sa smetnjama u razvoju i sa invaliditetima sa svim ostalim društvenim grupama.


"Kroz širok spektar organizovanih aktivnosti i radionica, pokazaćemo kako da od raznih prirodnih materijala, materijala za reciklažu možemo napraviti nešto korisno i upotrebljivo, kako bi sačuvali našu okolinu. Deca, mladi i odrasli, uzivaće u sadržaju kreativnih, sportsko-rekreativnih i takmičarskih aktivnosti i imaće priliku da pokažu svoje talente, sve u cilju druženja", saopštili su organizatori.

Eko kamp traje pet radnih dana i održava se u šumici na Vašarištu. Učesnici će se svakodnevno okupljati od 09.00 do 15.00 časova. Participacija je 200 dinara za svih pet dana. Učesnicima su obezbeđeni doručak, užina i ručak. Eko kamp je inkluzivnog karaktera, svi koji žele da učestvuju mogu se prijaviti u prostorijama Udruženja "Biser" - ulice Proleterska 4 i Skopljanska 5, ili na broj telefona 062 107 9966.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign