Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

VELIKO ZLATO ZA JANOŠEVE


Dragan Janošev proizvodi rakiju. Ima voćnjak u kome su stabla kajsije, kruške, jabuke, višnje... Cilj mu je da proizvede rakiju koja je najbolja. Ovih danas stigla je potvrda kvaliteta. Njegova rakija osvojila je zlato u Žitištu.


Takmičenje proizvođača rakije održano prošlog vikenda u Žitištu okupilo je vrhunske majstore zanata. U konkurenciji je bilo 1.104 uzoraka najboljih rakija koje se proizvode na našem području.

Draganova rakija dobila je dva velika zlata (proizvođači rakije znaju šta to znači). Njegova kajsijevača, ali i jabukovača proglašene su za najbolje na ovoj smotri proizvođača rakije.

- Ovo je rakija roda 2020. godine. Dobili smo malo rakije, rod nam je potukao mraz, ali smo uspeli da napravimo rakiju kakvu smo hteli i ovo zlato je potvrda da smo uspeli. Ove godine je malo bolje što se tiče roda, tako da će i rakije biti malo više, priča Dragan za naš sajt i dodaje na naše pitanje, šta je tajna dobre rakije:

- Nema kompromisa , znanje i ljubav, to je tajna svakog uspeha, pa tako i kod proizvodnje dobre rakije.

Čestitke porodici Janošev, jer kako kaže Dragan, od najstarijih do unuka, svi učestvuju u procesu proizvodnje i svi su u voćnjaku i svako ima svoj zadatak. 

Postavio: Administrator dana 2021.07.21   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen