Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

SAOPŠTENJE OO SNS SRBOBRAN


Opštinski odbor Srpske napredne stranke Srbobran nedvosmisleno pruža podršku Predsedniku Srbije AleksandrU Vučiću da se ponovo kandiduje za predsednika Republike Srbije, kaže se u saopštenju i dodaje:


Smatramo da je to jedini način da Srbija nastavi putem reformi kojim je krenula 2012.godine. Politika Aleksandra Vučića Srbiju je vratila na mesto koje zaslužuje, danas je Srbija stabilna, ekonomski jaka, poštovana i ugledna u svetu. Energija koju poseduje predsednik Aleksandar Vučić zaslužna je za put preporoda kojim je Srbija krenula 2012.godine, nakon decenija propadanja, Srbija je danas lider u regionu i upravo zato neophodno je održati ovaj nivo rada na svim poljima kako bi Srbija dalje napredovala. Okosnica dugogodišnjeg nesebičnog rada, zalaganja i žrtvovanja Aleksandra Vučića jeste upravo podrška koju ima u građanima Srbije.

Upravo zbog te podrške, smatramo da je jedini kandidat koji ima legitimitet da Srbiju vodi daljim putem napretka. Srbiji je potreban predsednik kao što je Vučić, državnik koji neguje mir i saradnju sa narodima i državama kako Balkana tako i celog sveta. Zbog toga se nadamo da će Predsednik doneti odluku da se kandiduje na predstojećim izborima kako bi obezbedili dalji prosperitet Srbije i očuvali stabilnost i samostalnost. Opštinski odbor Srpske Napredne Stranke smatra da je Predsednik Aleksandar Vučić najbolji kandidat za predsednika Republike, imajući u vidu napredak naše države u svim oblastima, zastupamo jedinstven stav, da je Aleksandar Vučić jedini koji sa pozicije predsednika Republike može i treba da nastavi sa vođenjem naše zemlje, kaže se u saopštenju koje smo preneli u celosti. 

Postavio: Administrator dana 2021.07.23   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen