Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / U VREME PANDEMIJE

VAKCINACIJA SE NASTAVLJA U PLAVOJ KUĆI


Najnoviji izveštaj Instituta za javno zdravlje Vojvodine ukazuje na nesigurnu epidemiološku situaciju u našoj pokrajini. U ovom trenutku na teritoriji tri opštine situacija je nepovoljna, dok se na teritorijama 28 opština i gradova situacija ocenjuje kao nesigurna, a u 14 opština situacija je povoljna.


Tokom prethodnog dana u Vojvodini je registrovano 100 novih slučajeva. U Novom Sadu je registrovano 29 novoobolelih. Među novoobolelima i dalje dominira radno aktivno stanovništvo, a među njima najveći deo čine osobe uzrasta 30 do 50 godina. U ovom trenutku broj registrovanih aktivnih slučajeva u AP Vojvodini je 702.

Dom zdravlja "Dr Đorđe Bastić" i Društvo za borbu protiv šećerne bolesti "Plavi krug" organizuju i ove nedelje akciju vakcinisanja protiv COVID 19. Termini za vakcinaciju, u prostorijama "Plavog kruga" u ulici Sonje Marinković 18a, svakodnevno ostaju uobičajeni od 12.00 do 13.00 časova, dok u četvrtak (sutra) građani imaje priliku da bez prijavljivanja i čekanja na poziv, prime vakcinu od 18.00 do 20.00 časova. Na raspolaganju su vakcine proizvođača Pfizer i Sinopharm.

Institut za javno zdravlje Vojvodine, Dom zdravlja i "Plavi krug" još jednom pozivaju građane da se vakcinišu, zaštite svoje zdravlje i daju pun doprinos konačnoj pobedi nad koronavirusom. 

Postavio: Administrator dana 2021.08.03

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 33
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen