Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/3426/mima-kod-predsednika-optine/

Verzija za tampu / To ScreenviewMIMA KOD PREDSEDNIKA OPŠTINE


Ovo je dečak za koga mnogi tvrde da ima talenat koji će ga daleko odvesti u svetu fudbala. Pred njim je dug i mukotrpan put i ukoliko bude dovoljno vredan i uporan osmehuje mu se svetla fudbalska budućnost.


Milan Mima Vidić, rodjen 21.02.2009, počeo je da igra fudbal sa 6 godina u Turiji. Nakon godinu dana nastavlja da igra i trenira za novosadsku Slaviju. Posle dobrih igara vrlo brzo pozvan je da igra u Crvenoj Zvezdi. Trenutno nastupa kao napadač za mlađe pionire, kategorija U-13. Standardan je član prve postave i kapiten ekipe.

Za četiri godine u "Zvezdi" odigrao je niz utakmica, kako širom naše zemlje, tako i u inostranstvu. Igrao je za "Zvezdu" u Italiji, Kanadi, Hrvatskoj, Bosni, Austriji i Nemačkoj.

Na mnogim turnirima je poneo titulu najboljeg strelca turnira. Na svim takmičenjima dao je za sada preko 500 golova za svoj tim i ubedljivo je najbolji strelac svog tima.

Danas je prijem u njegovu čast upriličio predsednik opštine Srbobran, Radivoj Debeljački. Prijemu su prisustvovali i najbliži saradnici Debeljačkog, Jovica Andrić, Slobodan Subić i Miloš Jovanović, a Mima je došao u pratnji svoga oca, koji mu je naveća podrška na njegovom fudbalskom putu.

Neposredan povod za ovaj susret je Milanov nastup na 5. Memorijalnom turniru "Milenko Genčić" gde je bio najbolji strelac turnira.

Svi su poželeli Mimi da dostigne fudbalske visine koje je sam sebi zacrtao i da svoju karijeru kruniše, jednog dana u dresu seniorske reprezentacije Srbije.

S.N.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign